Майстер-клас «Практична методологія впровадження інновацій»

25.06.2018. Кадровий холдинг АНКОР в Україні, спільно з інститутом Адізеса і платформою Агрохаб провели майстер-клас для топ-менеджерів «Практична методологія впровадження інновацій».

Тренером майстер-класу виступив всесвітньо відомий фахівець з інновацій, директор з інновацій інституту Адізеса Нір Бен Лаві.  На майстер-класі він розповів про новітні практичні підходи до інновацій, якими вже користуються Intel, Microsoft, Volvo, General Mills, France Telecom SA, SanDisk Corporation та інші провідні компанії.

Окрім іншого, в своєму виступі пан Бен Лаві розповів про основи систематичної інновації (СІ), шаблони SI і їх застосування в бізнесі, план впровадження змін у компанії, та продемонстрував інноваційне моделювання Think-Tank.

У своїй промові територіальний директор АНКОРу Юрій Перч подякував компанії Агрохаб  за партнерську організацію такого своєчасного та корисного заходу, а також зазначив: «Ми в АНКОРі використовуємо багато інструментів, які пропонує інститут Адізеса, і можемо на власному досвіді сказати, що вдала сукупність маленьких змін на різних рівнях в кінцевому підсумку відкриває цілий комплекс можливостей для розвитку компанії. Незалежно від кон'юнктури ринку ти завжди бачиш перспективи і знаєш що з ними робити.»

Захід відвідали топ-менеджери міжнародних та провідних українських компаній, серед яких 1+1, Abbot, Carlsberg, Challenge AIR, Colgate-Palmolive, Comfy, DTEK, Habasit, Hyatt, Johnson&Johnson, JTI, Cosmo Group, MA Group, Miratech, Nemiroff, Nutreco, P&G, AutoCapital, Romstall, Saint-Gobain, Sky Bank, Smart Holding, SoftServe, Terra Soft, Milkiland Group, UBC Retail, UVK, VITIS Group, Wrigley, Агрохолдинг Мрія, Група АЛЛО, консорціум Сатурн, Метінвест, Нова Пошта, Саміт Моторз Україна, СТБ, Сушія, Тойота Україна, Укргазбанк, Укрпластик, Хортиця, Екомаркет, Ельдорадо, Юрія-Фарм, і інших відомих компаній.

Організатор: Agrohub. Партнери заходу: Інститут Адізеса, простір MORE, кадровий холдинг АНКОР.