ANCOR увійшов у топ-30 світових лідерів з рекрутменту

ANCOR увійшов до топ-30 світових лідерів за даними Staffing Industry Analysts

ANCOR увійшов до топ-30 світових лідерів за даними Staffing Industry Analysts

Агенство Staffing Industry Analysts (SIA*) опублікувало глобальний рейтинг найбільших у світі компаній за виручкою від рекрутменту (пошуку та підбору персоналу) за підсумками 2020 року («Largest Direct Hire Staffing Firms Globally»). ANCOR вперше увійшов до складу рейтингу, посівши 30 місце серед світових лідерів стафінгової індустрії.

За даними SIA, у 2020 році глобальний ринок класичного рекрутменту заробив $ 35.8 млрд, що на 21% менше в порівнянні з 2019 роком. Криза COVID-19 спровокувала зниження попиту на послуги пошуку та підбору персоналу в першій половині року. Загальна виручка 30 світових лідерів склала $ 4.9 млрд.

"Увійти до топ-30 найбільших провайдерів послуг професійного рекрутменту у всьому світі - неймовірна радість! Ми ставили собі таку мету і дуже щасливі, що досягли її, що змогли виправдати довіру наших клієнтів, яку ми високо цінуємо! ANCOR  продовжує вдосконалюватися і з кожним кроком відчуває сили та натхнення для надання клієнтам послуг найвищої якості. Було багато викликів та амбітних завдань, і я дуже пишаюся нашою командою справжніх професіоналів, бо саме з ними можливе досягнення будь-якої висоти!", —  Ірина Пруднікова, CEO, ANCOR Ukraine.

Для довідки:

*SIA — авторитетне міжнародне агенство, яке займається дослідженням ринку HR-послуг по всьому світу. Заснована в 1989 році, компанія Staffing Industry Analysts надає дані про провайдерів послуг у сфері управління персоналом.