Бренд роботолавця від ANCOR Ukraine. Збори Ради Роботодаців КНУ

ANCOR Ukraine взяв участь в установчих зборах Ради Роботодавців

26 жовтня 2021 року в КНУ імені Тараса Шевченка відбулися установчі збори Ради Роботодавців. Територіальний директор ANCOR Ukraine Юрій Перч і HR-менеджер Ольга Гришко представили компанію і розказали про можливості пошуку першої роботи для студентів.

Участь у зборах взяли представники провідних компаній, які обговорили питання:

• залучення роботодавців до освітнього процесу,

• розвитку дуальної освіти,

• організації практик, стажувань та працевлаштування здобувачів освіти.

Юрій Перч і Ольга Гришко розказали присутнім про переваги співробітництва, можливості пошуку роботи або проходження стажування для студентів від ANCOR, зазначили, що важливі фактори для розвитку професійних здібностей молоді, тощо.

Для довідки:

Київський національний університет імені Тараса Шевченка (КНУ ) – це класичний університет дослідницького типу, що засновано у 1834 році, основним завданнями якого є навчально-виховна, науково-дослідницька та інноваційна діяльність. Чисельність студентів у КНУ становить 30,100 чол.

«Я вважаю цей захід великим кроком на зустріч до студентів. На зустрічі було озвучено багато цікавих ідей щодо взаємодії зі студентами, наприклад, спільні освітні проекти. У мене одразу виникла ідея провести для студентів навчання рекрутменту у рамках проекту «Літня школа рекрутера», - зазначає Ольга Гришко.

За словами Юрія Перча «Ми реалізуємо і соціальну місію ANCOR. Підтримуючи можливості талановитої молоді користуватися своїми вміннями через бізнес-структури та комерційні підприємства».