Професійне лідерство очима СЕО | Ірина Пруднікова ANCOR Ukraine
До переліку публікацій

Наслідком підвищення прибутків компанії є професійне лідерство, – Ірина Пруднікова

Ірина Пруднікова, директор ANCOR Ukraine, поділилася експертною думкою щодо ролі жіночого лідерства в інтерв’ю Європейській Бізнес Асоціації, яка у партнерстві з Радою Жіночих Ініціатив і ХГНО «Сучасна жінка» започаткувала проект глибинних інсайтів від жінок-лідерок щодо рівності чоловіків та жінок у бізнесі та ролі жінок у ТОП-менеджменті компаній.

Ірина Пруднікова: «Гендер не відіграє жодної ролі, коли ми говоримо про професійне лідерство, яке впливає на більш високі показників діяльності компанії. У цьому разі найголовнішими факторами можуть бути: якість управлінських рішень, бекграунд людини,  hard і soft skills, постійне самовдосконалення. Найбільшу увагу варто приділити саме останньому пункту, оскільки вона дозволяє отримувати необхідні бізнесу результати».

“Гендерний критерій не є тим фактором, що найбільш відрізняє роботу CEO. Оскільки стиль управління залежить виключно від особистості самого керівника, його професійного досвіду, стилю життя та роботи” , - прокоментувала Ірина Пруднікова.

З повним інтерв’ю ви можете ознайомитися за посиланням.

Інші публікації
Хочу в ANCOR!